Skip to content

Administrationen har lukket tirsdag den 5/12 pga. kursus.

Mindfulness i FOF

Workshop: Jule-yin og mørkemeditation*

Workshop: Jule-yin og mørkemeditation*

Julen sig nærmer. 
En lysenes fest fuldt fortættet med følelser, forventninger, lyde og lys i en tid, hvor vores krop og nervesystem har indstillet sig på at gå i hule og vinterhi.

På denne aften vil vi ved hjælp af mindfulnessmeditation og yinyogaøvelser bringe grounding og selvomsorg ind i en julemåned, som kan være overvældende – på godt og ondt. Vi bruger anledningen til at kigge både os selv og vores indre vinterlandskab varmt og kærligt i øjnene og øve os i at gå med mørket.

Gennem meditationer og dybe, blide yin-stræk vil vi arbejde med at overgive os til mørket, og byde vinteren og årets mørkeste måned velkommen. Tage i mod mørkets invitation til et indre vinterhi. 
En tid til at hvile. At være.  
Fuld af tillid til, at foråret og lyset vender tilbage.

Denne aften er dedikeret til stilhed og væren, og du vil derfor ikke møde en masse snak og teori, ligesom vi skruer helt ned for præstation og forventninger om small talk og socialisering. Til gengæld skruer vi op for sanseligheden, nærværet og ikke mindst intentionen om at nære og drage omsorg for os selv.

Alle kan være med – du behøver ikke have forudgående kendskab eller erfaring med meditation, men kan blot møde ind med et nysgerrigt sind og lysten til at gøre noget rigtig godt for dig selv.