Skip to content

Restorativ yoga

Restorativ yoga

Find dyb afspænding og genopladning med Søren Toft Hansen

Trænger du til at finde indre ro, hvile og støtte i dit yogapraksis? Restorativ yoga hos FOF Aalborg er det perfekte kursus for dig. Under vejledning af underviseren Søren Toft Hansen vil du opleve en dyb afspænding og genopladning af både krop og sind.

Restorativ yoga fokuserer på at skabe en behagelig og afslappende oplevelse ved at udføre ekstra lange liggende yogastillinger. Ved hjælp af tæpper, puder, blokke og andre rekvisitter støttes kroppen i stillingerne, så den ikke strækkes aktivt, men i stedet finder dyb hvile. Dette giver dig mulighed for at give slip, finde overgivelse og dybt nærvær i kroppen og sindet.

Formålet med restorativ yoga er at opnå en dyb afspænding, genopbygge krop og sind samt give mulighed for indre refleksion og genopladning. Kurset er velegnet til alle, der ønsker at finde maksimal hvile og ny energi. Det er især gavnligt for dem, der har været inaktive i en længere periode, er fysisk svækkede eller har oplevet stress og bekymringer, der har sat sig i kroppen. Det er også et ideelt supplement til mere fysiske aktiviteter eller for dem, der ønsker at forkæle sig selv og finde indre balance.

Tilmeld dig Restorativ yoga hos FOF Aalborg og giv dig selv muligheden for at opleve dyb afspænding, genopladning og nærvær i en tryg og støttende atmosfære.

Praktisk information
Mød gerne op omklædt (i tøj, som du kan bevæge dig i), da vi har begrænset plads til omklædning. Medbring desuden en vandflaske – der er mulighed for at tanke vand ved vores drikkevandskøler i fællesarealet, hvor der ligeledes er gratis kaffe og the.

Vi sørger for alt det udstyr, der skal bruges i undervisningen, men du er selvfølgelig velkommen til at medbringe din egen træningsmåtte m.m.