Skip to content

HUSK, at vi tilbyder løbende optag på mange af vores hold, hvor du har mulighed for at få nedslag i prisen for allerede afviklede mødegange. Kontakt administrationen på 98138233 for at høre om dine muligheder.

Yoga for mænd

Yoga for mænd

Et yogahold kun for mænd og med en mandlig lærer, der har fokus på smidighed, fysisk og mental styrke og indre ro. Vi tager udgangspunkt i den maskuline krop og de særlige styrker og udfordringer der er som mand, med at strække musklerne, forblive i ro og lade tankerne fare, være til stede med sin egen krop i stedet for at konkurrere. 

Holdet er også for begyndere, der ikke er særlig smidige på grund af stillesiddende arbejde, stive løbe- eller cykelben og for dem, der ikke har den krop, de havde som 20-årige. 

Vi går igennem de klassiske yogaøvelser og der er åndedrætsøvelser og meditation undervejs og til slut. Altid med fokus på mandekroppen, mandesindet og med et smil på læben.

Praktisk information
Mød gerne op omklædt (i tøj, som du kan bevæge dig i), da vi har begrænset plads til omklædning. Medbring desuden en vandflaske – der er mulighed for at tanke vand ved vores drikkevandskøler i fællesarealet, hvor der ligeledes er gratis kaffe og the.

Vi sørger for alt det udstyr, der skal bruges i undervisningen, men du er selvfølgelig velkommen til at medbringe din egen træningsmåtte m.m.