Skip to content

Kontoret er lukket for ekspedition fra d. 1. juli til om med d. 6. august. God sommer

Yoga og afspænding - hensyntagende

Yoga og afspænding - hensyntagende

Velkommen til "Yoga og Afspænding - Hensyntagende" hos FOF Aalborg. Dette kursus er designet specielt til dig, der søger en blid og skånsom træningsform. Vores erfarne underviser, Søren Toft Hansen, vil guide dig gennem en beroligende yogapraksis, der fokuserer på at styrke kroppen, forbedre balance og skabe indre ro og velvære.

På dette hensyntagende yogahold vil vi arbejde med blide yogastillinger, der smidiggør og styrker dine muskler samtidig med at de skåner din krop. Vi starter hver session med et tjek ind, hvor vi skaber opmærksomhed omkring vores åndedræt. Herefter udfører vi opvarmningsøvelser og nogle få liggende yin-stillinger for at løsne og strække kroppen. Vi fortsætter med blide og hensyntagende flows samt mere stationære stillinger, der er tilpasset den enkeltes behov og eventuelle skavanker. Undervejs vil der også være fokus på at træne smilemusklerne for at skabe en positiv og afslappet atmosfære.

Vi afslutter hver session med en kort meditation og afspænding, der giver dig mulighed for at finde indre ro og fornyet energi. Søren Toft Hansen vil være opmærksom på den enkeltes krop og sørge for, at du får den optimale oplevelse og udbytte af kurset.

Tilmeld dig "Yoga og Afspænding - Hensyntagende" hos FOF Aalborg og oplev den beroligende virkning af yoga og afspænding. Find balance, styrke og indre ro gennem blide yogastillinger og afslapningsteknikker, der passer til din krop og dine behov. Uanset om du er nybegynder eller har erfaring med yoga, er dette kursus ideelt for dig, der ønsker en skånsom og hensyntagende tilgang til yoga.

Praktisk information
Mød gerne op omklædt (i tøj, som du kan bevæge dig i), da vi har begrænset plads til omklædning. Medbring desuden en vandflaske – der er mulighed for at tanke vand ved vores drikkevandskøler i fællesarealet, hvor der ligeledes er gratis kaffe og the.

Vi sørger for alt det udstyr, der skal bruges i undervisningen, men du er selvfølgelig velkommen til at medbringe din egen træningsmåtte m.m.


Du kan melde dig til et hensyntagende hold, hvis du har et fysisk eller psykisk handicap, der betyder, at du ikke kan følge et af vores almindelige hold inden for det pågældende emne. Hensyntagende hold har ikke flere end syv deltagere, så du kan få individuel vejledning i forhold til de gener og skavanker, du har.

Ved tilmelding erklærer du, at du er "handicappet i forhold til emnet".