Skip to content

Vi opdaterer vores systemer fra den 28/9 kl. 17 til og med den 2/10 kl. 05. Det vil i dette tidsrum ikke være muligt at foretage tilmeldinger.

Sangundervisning i FOF

Rytmelæsning niveau 1

Rytmelæsning niveau 1

Lær at læse og skrive rytmer

Velkommen til Rytmelæsning Niveau 1 hos FOF Aalborg! Har du altid ønsket at lære at læse rytmer? Synger du i kor, men har svært ved at følge med i partituret? Dette kursus er skræddersyet til dig. Her vil du lære at læse rytmer fra bunden og opnå fuld fortrolighed med rytmiske figurer og mønstre i lige-taktarter og tid.

Underviseren Niels Lyngsø vil guide dig igennem kurset og sikre, at du opnår en solid forståelse for rytmer. Vi starter med grundlæggende rytmeelementer som halvnoder og bygger gradvist videre til 16-delsnoder og mere komplekse rytmemønstre. Du vil ikke kun lære at læse rytmer, men også at skrive de rytmer, du hører.

På kurset arbejder vi med Claus Jørgensens anerkendte rytmesprog "di-ba-da-ba". Dette vil være vores værktøj til at forstå og beherske rytmemønstre på en struktureret og engagerende måde.

Rytmelæsning Niveau 1 henvender sig til begyndere uden forudgående kendskab til rytmer eller til let øvede, der ønsker at få repetition og styrke deres rytmemæssige færdigheder.

Tilmeld dig Rytmelæsning Niveau 1 hos FOF Aalborg i dag og åbn døren til den spændende verden af rytmer. Uanset om du er sanger, musiker eller bare har en generel interesse for musik, vil dette kursus give dig de nødvendige værktøjer til at læse og forstå rytmer på et nyt niveau.

Bemærk: Dette kursus er designet til at give dig en dybdegående forståelse for rytmer, og Niels Lyngsø vil sikre, at undervisningen er tilgængelig og engagerende for alle deltagere.

Tilmeld dig Rytmelæsning Niveau 1 hos FOF Aalborg nu og begynd din rejse mod at blive en mester i rytmelæsning. Vi ser frem til at byde dig velkommen på holdet!