Skip to content
Dyrk Mindfulness med FOF

Workshop: Sensommer-mindfulness

Workshop: Sensommer-mindfulness

Måske mærker du den også? Den gode gamle, ferie-blues.
Den der lidt uhåndgribelige, rastløse tristhedsfornemmelse, som godt kan slå sine kløer i os ovenpå ferie eller fest. 

Sommeren går på hæld, og hvis ikke allerede du er i fuld gang med hverdagstrummerummen, så begynder den nok at banke på. Efteråret banker på, lyset forandrer sig, og med det flytter sensommervemodigheden måske også ind hos dig. 
Det kan være du mærker overvældelse over at træde ud af feriens langsommelighed eller sommerens letlevenhed, og måske står du over for en stor omstillingsudfordring den næste tid.

Overgange kan være svære og overvældende, og når det stormer i eller omkring os, er det nemt at miste fodfæste - særligt i overgangsperioder som fx mellem ferie og hverdag, sommer og efterår.

På denne dybdegående mindfulnessworkshop, har vi netop fokus på at lande blidt efter en blæsende, regnfuld sommer og i overgangen fra én sæson til en anden. Jeg skaber en omsorgsfuld ramme, og guider dig gennem kropslige mindfulnessøvelser og -meditationer, der skal bringe mere grounding og selvomsorg ind i en overgangsperiode, hvor du måske har brug for lidt ekstra fodfæste og opmærksomhed på dig selv.

Jeg inviterer ind i et rum for stilhed og fordybelse. Et rum for dig. Kun for dig.

Tid til at stoppe op. 
Trække vejret.
Tage ind.
Absorbere.
Skabe plads.

Alle kan være med – du behøver ikke have forudgående kendskab eller erfaring med meditation, men kan blot møde ind med et nysgerrigt sind og lysten til at gøre noget rigtig godt for dig selv.