Skip to content

Vi opdaterer vores systemer fra den 28/9 kl. 17 til og med den 2/10 kl. 05. Det vil i dette tidsrum ikke være muligt at foretage tilmeldinger.

Engelskkursus i Aalborg

Engelsk C2 - Conversation

Engelsk C2 - Conversation

Et C2-sprogkursus er for dig, hvor kun det bedste er godt nok. 
Her får du sproglæring på absolut øverste hylde.

Målet er nemlig, at du efter endt sprogkursus har arbejdet dig op på et niveau, hvor dine sprogkompetencer kan sidestilles med en indfødt sprogbrugers – både i forståelse, skrift og tale. Det betyder, at dit engelske sprog fungerer fuldstændig gnidningsfrit, ubesværet, flydende og med stor kompleksitet og nøjagtighed.

Du vil uden problemer kunne tygge dig gennem Hemingways og Shakespeares samlede værker på originalsproget. Ligesom du læser og forstår krævende engelske tekster med stor tyngde, kompleksitet og svært genkendelige ord, så skriver du også engelsk på højt niveau – flydende og korrekt, uden tøven og med en grammatik, som altid sidder lige i skabet.

Sidestillet med en person, der har engelsk som sit modersmål, bevæger du dig som en fisk i vandet ift. at bruge og forstå sproglige billeder og talemåder. Du kan derfor oprigtigt grine af sarkasme og underliggende betydninger, når dine irske samarbejdspartnere joker over frokosten. Du kommer heller aldrig til kort i forståelsen af et hurtigt eksekveret talesprog og forstår at afkode forskellige dialekter. Derfor kan du lynhurtigt identificere, at jeres nye mand i Marketing, der taler med tyk Geordie-accent, må komme fra New Castle-området.

Vi pudser dine sprogkompetencer af, så du roligt kan kaste dig ud i argumentationer og diskussioner på lige fod med en indfødt sprogbruger. Du får nemlig et detaljeret og flydende talesprog med dig, der emmer af sproglig skarphed, og som du hele tiden er i stand til at variere alt efter målgruppe. Det samme gælder dit skriftsprog, der er så nuanceret, præcist og varieret, at du uden tøven kan omsætte det til f.eks. forskningsrapporter og artikler med højt fagligt og sprogligt niveau.

Vi tilbyder derfor dette C2-niveau til dig, som ikke blot vil tale og forstå engelsk, men faktisk stræber mod samme dybde, præcision og kompleksitet i dine sprogkompetencer som en indfødt engelsktalende. 
C2 er for dig, der elsker at arbejde i dybden med det subtile. Dig, der virkelig vil sprognørderiet og feinsmeckeriet – og måske dig, der vil bruge dit engelske sprog til professionel formidling på højeste niveau.

 

Bemærk, at der på alle sproghold må påregnes udgifter til materialer. Bøger og andet materiale aftales med underviseren 1. mødegang.