Skip to content

Koreansk A1

Koreansk A1

Dette niveau er for dig, der typisk har gået 1 sæson på begynderniveau, men endnu har brug for at få flere af de helt basale sprogfærdigheder med i rygsækken for at føle dig godt klædt på.

Vi lægger nye mursten på dit gode fundament, så du stille og roligt får bygget mere viden på omkring koreansk kultur, sprog og grammatik. Vi arbejder desuden videre med din udtale og evne til at konstruere sætninger, så du roligt og sikkert bliver klædt på til at kunne indgå i en simpel samtale med en person, der er indstillet på at hjælpe dig ved at tale langsomt og tydeligt. 

Med dette sprogkursus i bagagen vil du have redskaberne til at begynde at kaste dig ud i en lille, simpel smalltalk til middagsselskabet med den koreanske samarbejdspartner. Måske han kan en smule engelsk, men du vil gerne bruge dine nyvundne koreansk-evner til at gøre et godt indtryk og vise imødekommenhed ved at benytte hans modersmål. Alle er imponerede – dig selv inklusiv – over at du nu faktisk er i stand til at præsentere dig selv på koreansk gennem enkle sætninger om dig selv, din familie og din bopæl. 

Du får løbende udvidet dit koreanske ordforråd, så du eksempelvis er i stand til at gå på det store Seomun Market i Daugu og købe lige nøjagtigt de råvarer, du skal bruge, for at lave den perfekte kimchi. Du vil være i stand til at udveksle almindelige standardinformationer, og du kan også læse små dagligdagstekster, f.eks. surfe på koreanske websites efter den bedste lokale restaurant, orientere dig i turistbrochuren og tyde de fleste af skiltene i Myeongdong-shopping-området i Seoul. 

Med et gennemført A1-niveau i bagagen er du med andre ord klædt på til langt nemmere at kunne begå dig helt i en koreansktalende sammenhæng, hvad enten du er på turist- eller forretningsrejse i Sydkorea.

Bemærk, at der på alle sproghold må påregnes udgifter til materialer. Bøger og andet materiale aftales med underviseren 1. mødegang.