Skip to content

Kontoret er lukket for ekspedition fra d. 1. juli til om med d. 6. august. God sommer

Koreasnsk Basic

Koreansk A1 -Basic

Koreansk A1 -Basic

Dette niveau er for dig, der typisk har gået 1 sæson på begynderniveau, men endnu har brug for at få flere af de helt basale sprogfærdigheder med i rygsækken for at føle dig godt klædt på.

Det kunne f.eks. være, at du gerne vil føle dig lidt bedre forberedt og rustet til din turist- eller forretningsrejse i Sejong-regionen, eller måske har fået lyst til at tage kontakt til et fjernt familiemedlem fra Sydkorea.  På dette sprogkursus arbejder vi nemlig videre på både udtale og det at skrive små korte hilsner eller måske udfylde en formular hotellet, du overnatter på i Seoul.

Selvom dit ordforråd endnu er begrænset, og du må sætte din lid til de koreansktalendes tålmodighed i forhold til at tale langsomt og tydeligt, så begynder du så småt at have redskaber til at stille og forstå helt enkle spørgsmål og svar, f.eks. omkring hvordan du finder vej. Det er en kæmpe tryghed at have med sig, når du begiver dig ud på rejse i et land, hvor mange hverken taler eller forstår engelsk.

På dette sprogkursus bliver du desuden klædt på til at mestre de mest almindelige høflighedsfraser og dagligdagsudtryk, hvorfor du allerede i gang med at åbne døre og skabe kontakt mellem mennesker. 

Selvom din sprogforståelse og -mestring stadig er på et basalt niveau, er du godt på vej til at føre en lille, simpel samtale med en koreansktalende, og du har taget hul på en verden af muligheder.

Bemærk, at der på alle sproghold må påregnes udgifter til materialer. Bøger og andet materiale aftales med underviseren 1. mødegang.