Skip to content

Administrationen har lukket tirsdag den 5/12 pga. kursus.

Russisk Begynder

Russisk Begynder

Ethvert godt byggeri kræver et velbygget fundament. Netop dette sprogfundament hjælper vi dig med at bygge op her på begynderniveau, hvor du sagtens kan deltage, selvom du måske endnu ikke ved, hvordan man siger ”Hej” på russisk.

Ingen bekymring – vi skal nok sørge for at klæde dig godt på!

På dette niveau tager vi dig i hånden og starter med de mest elementære gloser, tal, klokken og små sætninger. Du lærer at skrive og læse det russiske alfabet, øver dig så småt i russisk udtale, og så bliver du introduceret for viden om Ruslands kultur og skikke – vigtig viden, hvis du f.eks. skal bruge russisk i erhvervs-øjemed. 

Her på kurset får du nemlig lagt de første vigtige byggesten, som på sigt vil gøre dig i stand til at begå dig på russisk, hvad enten du fortsætter på øvrige sprogkurser eller begiver dig ud på en videre sprogrejse på egen hånd. 

Begynderniveauet er med andre ord for dig, der har lyst til og motivation for at kaste dig ud på lidt dybt vand, og samtidig har forståelsen for, at man skal kravle før man kan gå. Derfor er du parat til at lægge tid og energi i at lære de helt grundlæggende russiske sprogfærdigheder fra bunden af, inden du arbejder dig dybere ind i det russiske sprog. 

Bare rolig – det bliver både sjovt og lærerigt undervejs, og du vil fremadrettet med garanti opleve at få stor glæde af de sproglige byggesten, du støber her.

Bemærk, at der på alle sproghold må påregnes udgifter til materialer. Bøger og andet materiale aftales med underviseren 1. mødegang.