Skip to content

Spansk A2

Spansk A2

Niveauet her er for dig, der så småt har fået mod på at deltage i små simple samtaler, hvor du kan mestre lidt mere end blot at svare på taxachaufførens spørgsmål med enkelte ord og fraser. 
Måske får du endda lyst til at stille små, korte spørgsmål tilbage og starte lidt hyggelig smalltalk, f.eks. om hvor du får serveret den bedste tapas i Sevilla. 

Hvis du falder i snak med Juan på strandbaren ved Copacabana vil du også i simple sætninger kunne fortælle lidt om dig selv, din baggrund og din familie. Det er ikke sikkert, at du vil kunne forstå alle detaljer i Juans fortælling, men du vil få hovedindholdet med, og du vil måske endda kunne skrive et lille, enkelt postkort med en hilsen, når du kommer hjem. 

Med et gennemført A2-sprogkursus i bagagen vil du begynde at føle en større selvtillid i forhold til at komme i dialog med spansktalende. Målet med det dette afsluttende basissprogkursus er nemlig, at du bliver en mere aktiv bruger af det spanske sprog i takt med, at du får bygget flere nuancer på. 

Du har nu de grundlæggende sprogkompetencer med dig, der begynder at kunne åbne døre, skabe kontakt og forkorte afstanden mellem mennesker i en spansktalende kontekst alle steder i verden.
 
Bemærk, at der på alle sproghold må påregnes udgifter til materialer. Bøger og andet materiale aftales med underviseren 1. mødegang.