Skip to content

Spansk til rejsebrug

Spansk til rejsebrug

Planlægger du en rejse til Spanien eller en af de 20 andre spansktalende lande? Drømmer du om at kunne begå dig på verdens næstmest talte sprog? Så er dette kursus lige noget for dig.

På ’Spansk til rejsebrug’ kan du sagtens være med, selvom dit spanske måske rækker ikke så meget længere end til ”Hola” – endnu! For på dette praksisrettede sprogkursus tager vi dig i hånden og starter med de mest elementære gloser, tal, klokken og små sætninger. Du bliver klædt på med en solid sprogværktøjskasse, som gør dig i stand til trygt at begå dig på spansktalende rejsedestinationer.

Med dette kursus i bagagen vil du nemlig blive i stand til at stille og forstå helt enkle spørgsmål og svar omkring, hvordan du f.eks. finder vej – en kæmpe tryghed at have med i sin sprogværktøjskasse, når du måske er faret vild i de små gader i Barcelonas gotiske kvarter. Du vil også kunne bestille din paella på spansk, hvilket måske bliver startskuddet til en lille samtale med tjeneren, der føler sig mødt af et menneske, der taler hans modersmål.

Du er således godt klædt på til at begå dig på udflugter, indkøb, restaurantbesøg, når du skal bestille overnatning m.m. Men også mere end det. At forstå og kunne udtrykke sig på værtslandets modersmål er nemlig vigtigst af alt med til åbne døre og skabe kontakt mellem mennesker.

Udover at pudse de basale sproglige færdigheder af, vil du på kurset også komme til at beskæftige dig med spansk kultur og historie samt konkrete praktiske råd i forhold til at begå dig i spansktalende lande. På den måde vil du kunne gå ind i menneskemøderne på din rejse med nysgerrighed, respekt og i øjenhøjde.

Kurset er med andre ord for dig, som både ønsker den tryghed, der ligger i at kunne begå sig på din rejsedestinationens modersmål og herudover ønsker at komme tættere på de mennesker, du møder på din vej. Du kan forvente en undervisning som vil være levende og engagerende med stort fokus på at kunne anvende det spanske sprog i praksis på din rejse.
 

 

Er du i tvivl om, hvilket niveau du skal på, så finder du beskrivelsen af vores sprogniveauer ved at klikke her.
Bemærk, at der på alle sproghold må påregnes udgifter til materialer. Bøger og andet materiale aftales med underviseren 1. mødegang.