Skip to content

HUSK, at vi tilbyder løbende optag på mange af vores hold, hvor du har mulighed for at få nedslag i prisen for allerede afviklede mødegange. Kontakt administrationen på 98138233 for at høre om dine muligheder.

Tilmelding

Det ser ud til at din indkøbskurv er tom eller udløbet.

 • Deltagelse til rabatpris

  Rabatpris
  Kursusgebyret er anført ved de enkelte kurser. Rabatprisen gælder for personer, der tilhører en af følgende grupper og bor i Aalborg Kommune: 
  - Arbejdsledige
  - Kontanthjælpsmodtagere
  - Sygedagpengemodtagere
  - Unge mellem 18-25 år
  - Studerende med gyldigt studiekort samt berettigelse til SU
  - Pensionister

  Bevæg dig for livet (Ekstraordinær rabat på bevægelseshold)
  For at understøtte projekt ”Bevæg dig for livet” yder Aalborg Kommune et ekstraordinært tilskud på 20 kr. pr. lektion ved deltagelse i bevægelsestilbud frem til den 1. juli 2023 til følgende grupper, som er bosat i Aalborg Kommune ved kursusstart; førtidspensionister, dagpenge-, sygedagpenge- og kontanthjælpsmodtagere.
  Denne pris står som "Bevæg dig for livet" ved de aktuelle bevægelseshold.
 • Salgs- og leveringsbetingelser

  Betingelser
  Tilmeldingen er først endelig når FOF har modtaget kursusgebyret. Alle tilmeldte får tilsendt information med angivelse af undervisningssted og første mødedato.

  Medmindre andet er anført, skal kursusmaterialer og ekskursioner betales af deltagerne. 

  Afmelding og tilbagebetaling
  Bliver du forhindret i at deltage, beder vi dig give os besked hurtigst muligt. Manglende betaling bliver ikke betragtet som afmelding. Framelding kan ske indtil 14 dage før kursusstart. Det indbetalte beløb vil da blive tilbagebetalt, men med fradrag af 60 kr. i administrationsgebyr. Tilbagebetaling af kursusgebyr senere end 14 dage før kursusstart er ikke muligt. Hvis FOF må aflyse et kursus tilbagebetales det fulde kursusgebyr.

  Vi gør opmærksom på, at billetter til foredrag, ture, "Kend din by" og "Kend din skov" ikke refunderes - her er købet bindende.

  Force majeure
  Hvis der er tale om situationer, som vi ingen kontrol har over eller ikke kan forudsige, fralægger vi os ansvaret for ikke gennemført undervisning. I tilfælde af force majeure, vil du ikke få reduktion af det indbetalte beløb, med mindre der som f.eks. under COVID-19 indføres hjælpepakker til dækning af tilbagebetaling.

  Gælder alle kurser, hold m.m.
  Der tages forbehold for prisændringer og trykfejl. Vi forbeholder os desuden ret til ændring af underviser, undervisningstider og -steder.

  Om webstedet
  FOF betragter også de oplysninger der modtages via internet som fortrolige og f.eks. e-mail adresser, telefonnumre m.m. vil ikke blive videregivet til tredjemand. Der tages forbehold for evt. trykfejl og ændringer som FOF er uden indflydelse på.
 • Betingelser for venteliste

  Ved tilmelding til et hold med venteliste, vil du blive kontaktet, hvis der bliver en ledig plads på holdet.

  Modtager du en mail med betalingsoplysninger, betyder dette, at du nu er optaget på holdet.