Skip to content

Kom og oplev den julepyntede St. Restrup Herregård

Kom og oplev den julepyntede St. Restrup Herregård

Oplev julemagien på Store Restrup Herregård med vores rundvisning "Besøg den julepyntede Store Restrup Herregård"! Kom og vær med, når vi udforsker herregården i al dens julepragt.

Vi mødes i receptionen, hvor vores erfarne slotshistoriefortæller, Willy Kær, venter på at tage dig med på en rejse gennem herregårdens fascinerende historie. Vi begynder i den imponerende riddersal fra 1723 og bevæger os videre gennem de smukt julepyntede sale, hvor du vil høre fantastiske historier og sagn.

På rundvisningen vil vi udforske højdepunkter som riddersalen, hvor du vil lære om nationalmuseets renovering og de forskellige farver, tapetstuen, der gemmer på spændende historier om Tvillingerne og julemanden, samt St. Restrups imponerende anetavle. Vi vil også besøge vognporten, hvor Baron Christian Frederik Levetzaus historie kommer til live, og kapellet, der er fyldt med historisk betydning. Du får også muligheden for at se de forskellige værelser og høre historien bag navnene på dørene.

Efter rundvisningen afslutter vi i restauranten, hvor du kan nyde en velfortjent kop kaffe/te og lækker lagkage (inkl. i prisen). Det er den perfekte måde at afslutte besøget på og lade indtrykkene synke ind.

Husk, der er parkering tilgængelig inde i gården, så du kan nemt og bekvemt komme til herregården.

Kom og oplev julestemningen på Store Restrup Herregård og bliv betaget af dens historie og smukke juleudsmykning. Tilmeld dig vores rundvisning i dag og vær med til at skabe uforglemmelige minder.