Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 8/6 kan du se hele vores efterårsprogram.
Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 8/6 kan du se hele vores efterårsprogram.
Opgradér denne sommerklassiker ved at lave den selv! Her får du en klassisk opskrift, der kan varieres alt efter smag og behag. Du får ca. 1 liter.
Ingredienser
1 bæger pasteuriseret æggeblomme
2 spsk. sukker
1 spsk. vaniljesukker
½ l kærnemælk
½ l tykmælk eller andet surmælksprodukt (f.eks. skyr eller A38)
Sådan gør du
1. Æg, sukker og vaniljesukker piskes hvide og til sukkeret er opløst.
2. Kærnemælk og surmælksprodukt tilsættes.
3. Det piskes let til en ensartet masse, og så er koldskålen klar til servering.
Server iskold med dit yndlingstilbehør, kammerjunkere, frisk frugt, koldskålscrunch eller hjemmelavet granola.
Tip! Tilsæt citron for ekstra syre i din koldskål. Undlad vaniljesukkeret, hvis du bruger et surmælksprodukt med vanilje tilsat.