Vores butik og telefon er lukket fra torsdag d. 5. juni til og med mandag d. 9. juni pga. Grundlovsdag og pinse. Hjemmesiden er som altid åben for tilmeldinger.
Vores butik og telefon er lukket fra torsdag d. 5. juni til og med mandag d. 9. juni pga. Grundlovsdag og pinse. Hjemmesiden er som altid åben for tilmeldinger.
Opskriften er udviklet af Charlotte Staulund og Michala Clausen, som læser Ernæring og sundhed og udvikler opskrifter i samarbejde med FOF Aarhus.
Denne opskrift giver ca. 350 g nice-cream.
Ingredienser
250 g. frosne mango
150 g vaniljeskyr
Ca. 3 tsk. citronsaft
Sådan gør du
1. Blend mango og skyr med en stavblender eller food processer.
2. Smag til med citronsaft.
3. Nice-creamen er nu klar til servering.
Tip! Kan toppes med frisk mango, chokolade og hakkede nødder.