Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 8/6 kan du se hele vores efterårsprogram.
Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 8/6 kan du se hele vores efterårsprogram.
Denne dessert er win-win at lave, da du får brugt kikærtevandet (aquafaba) fra din kikærtedåse og så er den vegansk, så alle kan være med.
Marengsmassen kan du bruge som guf ovenpå is eller til flødeboller, eller bage i ovnen som kyskager, fuglereder eller en lækker pavlova med bær og skum. Mums!
Ingredienser
1 dl kogevand fra kikærter
½ tsk. lagereddike
100 g. sukker
Sådan gør du
1. Pisk kikærtevand og eddike til det er stift (tager omkring 10-15 minutter)
2. Tilsæt 100 g sukker, én teskefuld ad gangen. Piskes i alt i ca. 30 minutter
3. Kom massen på sprøjtepose (eller spis det som guf på is!) og sprøjt kys, fuglereder eller hvad du har lyst til
4. Bages i ovnen ved 100 gr. alm. ovn. Alt efter størrelse skal de bages mellem 1½ - 2½ time.
Anret med friske bær og bærskum. Velbekomme!