Vi åbner for tilmelding til alle efterårets hold d. 9. juni - men vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, så hold øje når der kommer nyt!
Vi åbner for tilmelding til alle efterårets hold d. 9. juni - men vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, så hold øje når der kommer nyt!
Uhm! Der er ikke noget som en god rugbrød med frisklavet æggesalat og grønt på toppen! Vores dygtige underviser Trine Rubak har udviklet denne enkle opskrift, som helt sikkert vil gøre sig godt på dit frokostbord - til hverdag og til fest.
Du finder endnu mere madinspiration på vores mange forskellige madhold, hvor Trine også underviser og vil lære dig at lave flere lækre retter. Se alle vores madkurser.
Lad dig også inspirere af Trines blog Suitfood, hvor du kan finde flere fantastiske opskrifter.
Ingredienser (til 3-4 personer):
3 æg
1 spsk mayonnaise
2 spsk creme fraiche 18 %
1 tsk grov sennep
Salt og peber
½ tsk karry
¼ tsk gurkemeje
½ æble
1 stilk blegselleri
1 spsk dild, hakket
1 spsk karse
Fremgangsmåde:
Velbekomme!