Vi åbner for tilmelding til alle efterårets hold d. 9. juni - men vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, så hold øje når der kommer nyt!
Vi åbner for tilmelding til alle efterårets hold d. 9. juni - men vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, så hold øje når der kommer nyt!
Vores dygtige underviser Trine Rubak har udviklet denne opskrift på en lækker svampetærte, som helt sikkert vil være et hit på middagsbordet! Du kan både servere den som et måltid til aftensmaden, men det passer også rigtig godt ind på brunchbordet skåret i små stykker.
Svampene får en skøn smag, når de steges sammen med smør og friske krydderurter, og tærtes lækre fedme og fylde passer godt sammen med en frisk salat ved siden af.
Trine Rubak er underviser på flere af vores madhold, og du kan se alle madkurser her. Find også mere inspiration på Trines blog Suitfood, som er spækket med flere fantastiske opskrifter.
Ingredienser
Dej
1 dl vand
¼ dl olivenolie
60 g groft rugmel
90 g hvedemel
Fyld
350 g svampe
1 stort løg
2 fed hvidløg
50 g smør
1 spsk friske timianblade
1 spsk frisk persille
½ tsk salt
Peber
Æggemasse
3 æg (str. M)
1 dl friskost
Salt og peber
Sådan gør du
Velbekomme!