Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!
Se online kurserVil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!
Se online kurserAlle aktiviteter med fysisk fremmøde i FOF Aarhus sættes i bero til og med foreløbigt mandag den 5. april, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.
Se mereIndien har utallige versioner af pandekager med fyld, fx er der mere end 10 forskellige linse-pandekager. Pandekagen er som regel tynd, flad og brødlignende, og spises især til morgenmad eller aften.
Opskrift af Ankita Gupta.
Ingredienser
1 kop mungbønner
2-3 kop vand til iblødsætning
¼ kop vand til at mase/mose
¼ tsk. gurkemeje
¼ tsk. rød chili pulver
½ tsk. spidskommen
En knivspids dyvelsdræk
¼ kop hakket koriander
¼ kop fint snittet løg
1 tsk. fint revet ingefær
1 til 2 grønne chilier fint snittet
1 tsk. salt eller efter smag
1 til 2 spsk. olie
Sådan gør du
1. Sæt bønnerne i blød 3-4 timer eller natten over og kasser vandet herfra.
2. Brug en morter til at mose bønnerne med smule vand. Massen/dejen skal være uden klumper til sidst.
3. Kom massen over i en skål og tilsæt gurkemeje, rød chili, spidskommen og salt. Rør det sammen.
4. Tilsæt koriander, løg, ingefær, grøn chili og dyvelsdræk. Rør det godt sammen.
5. Lad massen stå i 15-20 min.
6. Hvis konsistensen er for tyk, kan der tilsættes lidt vand. Man skal kunne hælde massen ud, så konsistensen skal være i orden.
7. Opvarm en pande.
8. Tilføj en skefuld dej i midten af panden og lad den selv flyde ud.
9. Dryp lidt olie på kanterne af pandekagen.
10. Vend pandekagen på panden, når den er brun og sprød, og tag den af, når den anden side er det samme.