Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Bliv praktikant i FOF Aarhus

Praktik i FOF Aarhus

Vil du gerne være praktikant i FOF Aarhus?

I FOF Aarhus har vi løbende praktikanter i vores forskellige afdelinger, hvor du som studerende kan blive en del af huset og komme ud at få praktisk erfaring med alt det, du har lært på dit studie.

 

Hold øje med, hvornår vi søger praktikanter, her.

 

Vi har bl.a. praktikanter i:

 

Kommunikation og markedsføring

I vores kommunikationsafdeling får du fx mulighed for at slå dig løs som tekstforfatter, videoproducer, markedsføringsstrateg, SoMe-ekspert eller eventkoordinator. Er du ved at tage en uddannelse inden for kommunikation eller markedsføring eller lignende, kan du altså kort sagt afprøve mange ting fra dit studie i praksis.

 

Danskundervisning

Er du i gang med en kandidat i lingvistik, kan du som praktikant i FOF Aarhus bl.a. være med til at opstarte og udvikle lektiecaféer for de kursister, som går til danskundervisning.

 

Ernæring og sundhed

Vi har også haft praktikanter fra professionsbacheloren i ernæring og sundhed. Her har tidligere praktikanter blandt andet stået for idéudvikling af opskrifter og været undervisere på et træningsforløb.

 

HR

Som praktikant i HR-afdelingen får du medansvaret for diverse administrative HR-processer, fx vedligeholdelse af personalepolitikker, registrering af sygdom og ferie, planlægning af onboarding/reboarding samt andre ad hoc-opgaver. Der er også mulighed for, at du kan få dit eget udviklingsprojekt, som du kan følge i alle processer fra start til slut. Dermed er der frie rammer, og du er selv med til at præge praktikken i den retning, du har lyst til.

Folkeskolepraktik

Går du i folkeskole, og har du lyst til at snuse til, hvad det vil sige at arbejde i en virksomhed som FOF Aarhus? Så har du også mulighed for at komme i folkeskolepraktik, fx i kommunikationsafdelingen.

 

Vil du gerne vide mere om, hvordan det er at være i praktik hos FOF Aarhus?
Vores tidligere praktikanter har skrevet beretninger om deres praktiktid hos os, som du finder herunder.

Vil du skrive speciale sammen med FOF Aarhus?

Vil du skrive speciale med FOF Aarhus?

Vil du gerne lave dit speciale som et virksomhedssamarbejde, så kan du fx skrive om undervisning, administration eller kommunikation i FOF Aarhus.