Skip to content
Sykursus ved FOF Aarhus, underviser Beatrice Poulsen

Syning

Lær at sy dit eget tøj på sykurser i Aarhus

Har du altid drømt om at komme i gang med at sy, men er i tvivl om hvordan? Så prøv et kursus i syning hos FOF Aarhus, hvor du lærer de grundlæggende teknikker inden for syning og får inspiration til at lave egne designs. På et sykursus kan du lære at sy dit eget tøj, men også glæde familie og venner med fx en flot t-shirt eller festkjole – alt efter dit niveau. Børnetøj er bl.a. et hit at sy selv!

Læs meget mere om vores kurser i syning nedenfor og find et sykursus, der matcher dine behov – og få muligheden for at skabe din helt egen personlige stil.

Inspirerende sykurser, mode og design

På et sykursus kan du fx lære om tilskæring, materialelære, mønsterbrug og forskellige syteknikker. Du kan også lære at håndtere problematikker, som kan dukke op i forbindelse med de modeller og mønstre, du arbejder med.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af kurser i syning

Vi tilbyder mange forskellige sykurser. Lær fx at arbejde med forskellige materialer, hvor du kan sy alt lige fra bælter, tasker, veste og små ting til boligen. Lær om modeludvikling, konstruktion af grundforme, snit og design.

Praktisk information vedr. vores sykurser

  • Rabat i forskellige stofforretninger

    Som kursist på et sykursus hos FOF Aarhus kan du få rabat i forskellige stofforretninger i Aarhus. Forhør dig ved tilmelding.
  • Medbring til sykurset

    På vores kurser i syning skal du selv medbringe saks, målebånd, knappenåle, blyant og mønsterpapir. 

    Du må gerne medbringe din egen symaskine, men der er også mulighed for at låne en maskine.

Filtrér

Andreas forberedte sig til at søge ind på uddannelse

Passion for syning

Når store drømme fylder små sylokaler