Skip to content

COVID-19: Vi arbejder lige nu på at finde ud af, hvad regeringens seneste retningslinjer kommer til at betyde for vores aktuelle kurser og aktiviteter. Vi følger situationen tæt – hold derfor øje med vores hjemmeside for nye informationer. Ved eventuelle ændringer vil alle berørte blive kontaktet direkte.

Billede af mand som spilleer på el bas

Musikundervisning

Vælg et instrument og udfold dit talent til musikundervisning

Hos FOF Aarhus har vi et stort udbud af hold inden for instrumentel musikundervisning. Vi har undervisning i guitar, klaver, trommer, keyboard og meget mere.

FOF Aarhus' musikundervisning i Aarhus henvender sig til alle, som bruger musikken for fornøjelsens skyld eller professionelt. Musikundervisningen er inddelt i niveauer, så om du er begynder eller fortsætter, har vi et musikhold, der passer dig. Vores dygtige lærere vil udfordre dig gennem instrumentundervisningen, så du udvikler dine musikalske evner.

  • Prøvetime og praktisk information

    Der vil på alle hold være udgifter til noder, og du skal selv medbringe et instrument til musikundervisningen med undtagelse af klaver, keyboard og trommer.


    Vi har indført prøvetimer inden for guitar, sang og klaver før sæsonstart som en hjælp til at finde det helt rigtige niveau.