Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

De fleste aktiviteter med fysisk fremmøde - med enkelte undtagelser - sættes i bero til og med foreløbigt torsdag den 20. maj, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Billede af mand som spilleer på el bas

Musikundervisning

Vælg et instrument og udfold dit talent til musikundervisning

Hos FOF Aarhus har vi et stort udbud af hold inden for instrumentel musikundervisning. Vi har undervisning i guitar, klaver, trommer, keyboard og meget mere.

FOF Aarhus' musikundervisning i Aarhus henvender sig til alle, som bruger musikken for fornøjelsens skyld eller professionelt. Musikundervisningen er inddelt i niveauer, så om du er begynder eller fortsætter, har vi et musikhold, der passer dig. Vores dygtige lærere vil udfordre dig gennem instrumentundervisningen, så du udvikler dine musikalske evner.

  • Prøvetime og praktisk information

    Der vil på alle hold være udgifter til noder, og du skal selv medbringe et instrument til musikundervisningen med undtagelse af klaver, keyboard og trommer.


    Vi har indført prøvetimer inden for guitar, sang og klaver før sæsonstart som en hjælp til at finde det helt rigtige niveau.