Skip to content
Billede fra fransk by og fransk café

Fransk

Franskundervisning hos FOF Aarhus

På FOF Aarhus’ sprogkurser i fransk bliver du undervist af vores dygtige og erfarne undervisere, der hjælper dig til at mestre det franske sprog. I franskundervisningen lærer du fransk grammatik, øver udtale og kan opleve glæden ved at blive mere sikker i at tale sproget. Vi tilbyder franskundervisning på mange niveauer og har både kurser for begyndere og øvede.

Du vil efter vores franskundervisning i Aarhus kunne forstå fransk på din ferie eller læse længere franske tekster, alt afhængigt af hvilket sprogkursus du vælger.

Vi tilbyder desuden sprogkurser i fransk med DELF-certificering, hvor du kan tage en afsluttende eksamen og få et certifikat på dine franskkundskaber, som du kan bruge i arbejds- eller uddannelsessammenhæng.

 • Den fælles europæiske referenceramme (CEFR)

  Niveaubetegnelserne A1, A2, B1, B2, C1 og C2, anført i parentes, refererer til Den fælles europæiske referenceramme (CEFR), som fastlægger internationale standarder for sproglige kompetencer. A1 er det laveste og C2 det højeste. CEFR-niveauet står ud for det enkelte kursusnavn.

   

 • Tag en gratis online sprogtest

  Find dit niveau ved at tage vores gratis online sprogtest

   

 • DELF certificering

  FOF Aarhus tilbyder de officielle eksaminer i DELF (Diplôme d’études en langue française), som udbydes i samarbejde med Institut Français i København. Efter afsluttet eksamen får du et diplom, som udstedes af det franske undervisningsministerium.

   

  Du kan eksempelvis bruge diplomet, hvis du skal på udveksling eller arbejde i et fransktalende land.

   

  Vi tilbyder også eksamensforberedende kurser. Læs mere om DELF.

Filtrér
Fragmentet af gamle mosaik i Kourion , Cypern. Historiske sprog FOF Aarhus.

kulturfag hos fof aarhus

Meget mere kultur

Dyk ned i klassisk litteratur, diskutér og dyrk eget forfatterskab - kom med på forskellige kulturfag!