Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Billede af fransk cafe

Fransk

Franskundervisning hos FOF Aarhus

På FOF Aarhus’ sprogkurser i fransk bliver du undervist af vores dygtige og erfarne undervisere, der hjælper dig til at mestre det franske sprog. I franskundervisningen lærer du fransk grammatik, øver udtale og kan opleve glæden ved at blive mere sikker i at tale sproget. Vi tilbyder franskundervisning på mange niveauer og har både kurser for begyndere og øvede.

Du vil efter vores franskundervisning i Aarhus kunne forstå fransk på din ferie eller læse længere franske tekster, alt afhængigt af hvilket sprogkursus du vælger.

 • Den fælles europæiske referenceramme (CEFR)

  Niveaubetegnelserne A1, A2, B1, B2, C1 og C2, anført i parentes, refererer til Den fælles europæiske referenceramme (CEFR), som fastlægger internationale standarder for sproglige kompetencer. A1 er det laveste og C2 det højeste. CEFR-niveauet står ud for det enkelte kursusnavn.

   

 • Tag en gratis online sprogtest

  Find dit niveau ved at tage vores gratis online sprogtest

   

 • DELF/DALF certificering

  FOF Aarhus tilbyder de officielle eksaminer DELF (Diplôme d’études en langue française) og DALF (Diplôme approfondi d’études en langue française), som udbydes i samarbejde med Institut Français i København. Efter afsluttet eksamen får du et diplom, som udstedes af det franske undervisningsministerium.

   

  Du kan eksempelvis bruge diplomet, hvis du skal på udveksling eller arbejde i et fransktalende land. Derudover tilbydes DELF Pro, som har en erhvervsrettet profil.

   

  Vi tilbyder også eksamensforberedende kurser. Læs mere om DELF Pro og DELF Almen.

Filtrér
 1. 1
 2. 2

FÅ DOKUMENTATION FOR DINE SPROGKUNDSKABER MED ET CERTIFIKAT i ENGELSK, ITALIENSK, FRANSK OG TYSK

×
Billede af mennesker i London med Pauls Cathedral i baggrunden

Cambridge: B2 First