Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

De fleste aktiviteter med fysisk fremmøde - med enkelte undtagelser - sættes i bero til og med foreløbigt torsdag den 20. maj, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Billede fra fransk by og fransk café

Fransk

Franskundervisning hos FOF Aarhus

På FOF Aarhus’ sprogkurser i fransk bliver du undervist af vores dygtige og erfarne undervisere, der hjælper dig til at mestre det franske sprog. I franskundervisningen lærer du fransk grammatik, øver udtale og kan opleve glæden ved at blive mere sikker i at tale sproget. Vi tilbyder franskundervisning på mange niveauer og har både kurser for begyndere og øvede.

Du vil efter vores franskundervisning i Aarhus kunne forstå fransk på din ferie eller læse længere franske tekster, alt afhængigt af hvilket sprogkursus du vælger.

 • Den fælles europæiske referenceramme (CEFR)

  Niveaubetegnelserne A1, A2, B1, B2, C1 og C2, anført i parentes, refererer til Den fælles europæiske referenceramme (CEFR), som fastlægger internationale standarder for sproglige kompetencer. A1 er det laveste og C2 det højeste. CEFR-niveauet står ud for det enkelte kursusnavn.

   

 • Tag en gratis online sprogtest

  Find dit niveau ved at tage vores gratis online sprogtest

   

 • DELF/DALF certificering

  FOF Aarhus tilbyder de officielle eksaminer DELF (Diplôme d’études en langue française) og DALF (Diplôme approfondi d’études en langue française), som udbydes i samarbejde med Institut Français i København. Efter afsluttet eksamen får du et diplom, som udstedes af det franske undervisningsministerium.

   

  Du kan eksempelvis bruge diplomet, hvis du skal på udveksling eller arbejde i et fransktalende land. Derudover tilbydes DELF Pro, som har en erhvervsrettet profil.

   

  Vi tilbyder også eksamensforberedende kurser. Læs mere om DELF Pro og DELF Almen.

Filtrér

FÅ DOKUMENTATION FOR DINE SPROGKUNDSKABER MED ET CERTIFIKAT i ENGELSK, ITALIENSK, FRANSK OG TYSK

kulturfag hos fof aarhus

Meget mere kultur

Dyk ned i klassisk litteratur, diskutér og dyrk eget forfatterskab - kom med på forskellige kulturfag!