Skip to content

Tilmelding

Det ser ud til at din indkøbskurv er tom eller udløbet.

 • Salgsbetingelser

  TILMELDING
  Tilmeldingen er først endelig, når FOF Brøndby-Rødovre har modtaget betalingen og er der ikke betalt rettidigt, vil pladsen gå til en anden deltager.

  Ved tilmelding via vores hjemmeside, har De to muligheder:

  1. Betaling med dankort. Herefter hører de ikke mere fra os med mindre der evt. er ændringer i mødegang og tidspunkt og eller hvis kurser/aktiviteten/udflugten må afløses.

  2. At for fremsendt et elektronisk girokort med alle relevante oplysninger til deres e- mail. Bemærk: Der fremsendes ikke mødekort. Indbetalingskortet fungerer som mødekort. Bemærk, at girokortet er påtrykt en senest rettidig indbetalingsdato. Overholder De ikke denne, vil Deres plads blive givet til en anden deltager.

  Tilmelding er også mulig ved personligt fremmøde eller telefonisk henvendelse i tidsrummet:

  Mandag-Torsdag: kl. 10:00 - 13:00

  Fredag: lukket.

  FRAMELDING
  Ved evt. framelding skal kontoret kontaktes hurtigst muligt.

  Tilbagebetaling af kursusgebyr kan ske op til 2 uger før holdet starter. Ved tilbagebetaling tilbageholdes et administrationsgebyr på 100 kr. Ved opera, teaterforestillinger, hvor der er indkøbt billet, samt kulturelle udflugter, der inkluderer bespisning, gælder denne regel ikke.

  For weekendture og rejser gælder helt specielle afbestillingsregler. Disse forholdsregler tages, fordi netop Deres tilmelding kan være medvirkende til, at det nødvendige antal deltagere er tilmeldt, så holdet kan oprettes.

  Hvis et hold ikke kan oprettes, refunderes det fulde, indbetalte kursusgebyr.

  Overflytning fra et hold til et andet:

  Der vil være mulighed for at flytte til andet hold efter nærmere aftale. Undtaget herfra er dog musik- og instrumentalhold.

  KURSUSGEBYR
  Kursusprisen er nævnt ud for de enkelte hold. Medmindre andet er angivet, er prisen ekskl. undervisningsmaterialer, såsom bøger, råvarer, model m.m.