Skip to content

OBS vigtig information!! Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig et kursus fra kl. 18.00 i aften den 21. september til i morgen den 22. september kl. 02.00, da aftenskolernes bagvedliggende system opdateres.

Workshop: Fællesskabet og det gode, bæredygtige liv

– Musik, mening og mennesker

Denne workshop består af to eftermiddage med fokus på de menneskelige møder, altså fællesskabets betydning for det gode og meningsfulde liv.

Vi henter inspiration i musikken og psykologien, som afsæt for indre refleksion og fælles dialog. 

Workshoppen er for dig som: 

 • Trænger til at sænke tempoet og lade fællesskabet være din klangbund for en stund.
 • Har lyst til at lade tankerne flyve frit og se hvor det bringer dig hen. 
 • Er optaget af meningsbærende dialog som kan vokse ud af en fælles inspiration. 

Gitte og Anne sætter scenen til dialog med musik, sangtekster og inspirerende citater og metaforer fra psykologiens verden. 

Gitte er musiker, sanger, skuespiller og forfatter. Hun er uddannet dramapædagog og musikpædagog og har arbejdet med forskellige former for kreative processer og gruppe-facilitering i en lang årrække. 

Anne er psykolog og specialist i samtaleterapi og forfatter. Hun har gennem mange år arbejdet med formidling, gruppedynamikker og vitaliserende livsprocesser. 

De er begge optaget af hvad det vil sige at være menneske, hvordan hverdagen fyldes af meningsfuldhed og vitalitet og indre balance. Sammen eksperimenterer de med hvad der kan opstå i mødet mellem kunsten og psykologien. 

De glæder sig til at sætte scenen til to eftermiddage med undersøgende dialoger, til gavn for den enkelte deltager og gruppen som helhed.

Tilmeldingsfrist 29. august 2023

Information

 • Dato 09.10.2023-23.10.2023
 • Adresse Rønde, Kultur Hotellet
  Hovedgaden 10
  8410 Rønde
 • Lokale Krostuen
 • Bemærkninger Denne workshop kører som en del af efterårets tema: Fællesskaber og det gode, bæredygtige liv. Allerede 24.8. tilbydes GRATIS foredrag v. Erik Lindsø. Læs mere og tilmeld dig på hjemmesiden.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 09.10.2023 15:00-18:00 Rønde, Kultur Hotellet Anne Agerbo
2 Mandag 23.10.2023 15:00-18:00 Rønde, Kultur Hotellet Gitte Korsholm Sloth

Anne Agerbo