Skip to content

Vi er i fuld gang med at opdatere siden med nye spændende kurser, foredrag og ture. Vi åbner løbende for tilmeldinger og senest den 1. juli kan du se hele vores efterårsprogram. Finder du ikke det du søger, så kom forbi vores side senere og tjek vores hold. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få nyheder direkte i din mailboks.

FOF Kulturdage / Søren Ryge

FOF Kulturdage / Søren Ryge

Foredragsholder Søren Ryge Petersen – Det handler om mennesker

Søren Ryge er en fortæller i særklasse, og når han holder foredrag er det ikke om blomster og kartofler, men om mennesker. Ganske almindelige mennesker med en ualmindelig historie. Dertil måske lidt om barndommen i Sydslesvig og livet på gården på Djursland.
De fleste husker Søren Ryge, for han lavede tv for hele danmark i 40 år. I 2020 stoppede han, fordi han fyldte 75, men han lever i bedste velgående på sin lille gård på Djursland, og han holder stadig meget af at komme ud til sine trofaste seere og fortælle nogle af de historier, som altid har været det bedste og vigtigste. Om Anders og Julius, der var hans naboer i 30 år. Om Valborg, der gravede sin have som 100-årig. Om Evald, der serverede en uforglemmelig hvidkålsuppe. Om bette Anna, gode Marta og mange andre, der blev til godt tv, men også til gode historier, der holder endnu længere, og Søren Ryge kan fortælle om dem, så man kan se dem for sig.
Søren Ryge holder ikke foredrag om et eller andet fint emne. Han fortæller historier om ganske almindelige mennesker.

Læs om alle tre kulturdage og foredrag HER