Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Har du spørgsmål eller lignende er du altid velkommen til at kontakte os på f@f-djursland.dk eller 86325588. Hjemmesiden er fuldt opdateret den 1. juli 2024

mediyoga kursus hos FOF

MediYoga

MediYoga

MediYoga er en meget blid, terapeutisk yoga form, som alle kan være med til, og alle kan få gavn af de mange fordele som MediYoga tilbyder. Du behøver ikke at have erfaring med yoga.

MediYoga er evidensbaseret, og indeholder; vejrtrækningsøvelser, blide fysiske øvelser, dybdeafspænding og meditation. Alt sammen i et roligt tempo, der passer til den enkelte udøver. MediYoga kan udføres siddende på en stol.

Dagbog fra en kursist i MediYoga

Øget fysisk og psysisk velvære efter 4 måneders MediYoga 

Et Skriv om nogle af mine oplevelser og erfaringer med MediYoga og efter jeg er startet med at lave Kirtan kriya (hjernemeditation) i 12 min. Hver dag. 
Jeg begyndte til MediYoga januar 2023. Nu hvor jeg skriver dette er det maj og jeg har altså lavet MediYoga i fire måneder. 

Jeg har i en del år haft store kognitive problemer og gået meget dårligt. De sidste to år har jeg gået med rollator når jeg skulle gå en kort tur og jeg blev meget let udmattet. Efter et par uger med MediYoga fik jeg mod på at træne at gå en lille tur uden rollator. Langsomt kom jeg op på at kunne gå ca. 1 km inden jeg blev for træt. Efter to måneder med MediYoga kunne jeg nogle dage komme op på 2 km. 

For syv uger siden valgte jeg at lave meditationen Kirtan kriya i 12 min. Hver dag og se om det kunne gøre en forskel for mig. 
Vi lavede i ugen derefter en meditation der hedder Guru Ram Das (HjerteMeditation). Jeg kunne overhovedet ikke finde ud af det og syntes det var umuligt. 

Næste gang vi lavede meditationen til MediYoga havde jeg lavet Kirtan kriya hver dag i 4 uger. Og til stor overraskelse var det utrolig let for mig at følge med og huske Guru Ram Das. Fantastisk….da jeg i mange år ikke har kunnet huske ret meget og haft meget svært ved at lære nyt. Her tre uger efter kan jeg stadig huske den udenad. 

Efter at have lavet Kirtan kriya i et par uger begyndte jeg at kunne gå længere. Ikke hver dag men et par gange om ugen og efter jeg har lavet den i fem uger, kan jeg nogle dage gå 5 km….uden rollator!

Helt fantastisk hvad MediYoga og meditationerne har gjort for mig. 
Jeg er utrolig taknemmelig!