Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Hold også øje med din postkasse i uge 32, hvor det trykte katalog ankommer.

blid yoga med FOF Djursland

Blid yoga - Ebeltoft

Hensyntagende undervisning

Blid yoga er for dig der ønsker en mere rolig og nærende yoga praksis. Her er der tid til at være i stillingerne, mærke kroppen og lytte indad.

Vi kommer til at lave blide flows og stillinger der afspænder, styrker og smidiggør kroppen, og hvor det primære fokus er på nærværet og din indre oplevelse. Vi arbejder i et roligt tempo og giver os god tid til blide øvelser, stræk, meditation og åndedræt samt en længere afspænding, så du har tid til at følge med undervejs i dit tempo og derved opnå større ro og fordybelse i øvelserne samt en bedre kropsforståelse.
Blid hensyntagende yoga er for alle.

Ved tilmelding og betaling til dette hold, bekræfter du hermed, at du deltager i hensyntagende undervisning. 

Husk, at du stadig kan være med på mange af vores hold, selvom de er begyndt - kontakt blot kontoret og få nedsat kursusgebyret. (Vi refunderer ikke, hvis du har tilmeldt dig på hjemmesiden efter, holdet er startet). Kontakt til kontoret mandag-torsdag kl. 10.00-14.00 på tlf. 8632 5588.

Se flere hensynstagende hold HER

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 05.09.2024 11:30-13:00 Ebeltoft, Aktivitetshuset Maya Rahr
2 Torsdag 12.09.2024 11:30-13:00 Ebeltoft, Aktivitetshuset Maya Rahr
3 Torsdag 19.09.2024 11:30-13:00 Ebeltoft, Aktivitetshuset Maya Rahr
Se alle Se færre
Maya Muse Rahr underviser hos FOF Djursland
Underviser

Maya Rahr

Maya bor på Friland med mand og to børn, hvor hun nyder fællesskabet og livet i naturen.

Hun brænder for at formidle om naturlig sundhed, kropsbevidsthed og indre balance samt de muligheder kroppen rummer og hvordan, vi kan bruge det til at leve mere sunde, glade og berigende liv.

Maya har igennem flere år afholdt workshops, forløb og retreats som både selvstændig og for aftenhøjskoler samt firmaer. Hun er uddannet Mediyoga instruktør samt Hatha og Sivananda lærer. Og har derudover erfaring og uddannelser indenfor kropslig viden, healing og bevidsthed.
Hendes tilgang til at undervise i yoga er nærværende, dybdegående og samtidig rar. Yoga må gerne føles godt.