Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Hold også øje med din postkasse i uge 32, hvor det trykte katalog ankommer.

blid yoga med FOF Djursland

Blid yoga - Grenaa

Hensyntagende undervisning

Giv dig tid til at slappe af og genopdage din indre ro

Vi vil arbejde med små dynamiske øvelser, rolige udstræk og genopbyggende øvelser som afspænder og styrker kroppen. Vi vil også arbejde med den dejlige sansebaserede flowyoga, som giver en dyb indre ro og harmoni. Bindevævsmassage indgår i programmet på alle hold. Vi slutter med afspænding.

Ved tilmelding og betaling til dette hold, bekræfter du hermed, at du deltager i hensyntagende undervisning. 

Husk, at du stadig kan være med på mange af vores hold, selvom de er begyndt - kontakt blot kontoret og få nedsat kursusgebyret. (Vi refunderer ikke, hvis du har tilmeldt dig på hjemmesiden efter, holdet er startet). Kontakt til kontoret mandag-torsdag kl. 10.00-14.00 på tlf. 8632 5588.

Se flere hensynstagende hold HER

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 12.09.2024 17:30-18:45 Grenaa, "Birkegården" Kristine Krogstrup
2 Torsdag 19.09.2024 17:30-18:45 Grenaa, "Birkegården" Kristine Krogstrup
3 Torsdag 26.09.2024 17:30-18:45 Grenaa, "Birkegården" Kristine Krogstrup
Se alle Se færre
Kristine Krogstrup underviser hos FOF Djursland
Underviser

Kristine Krogstrup

”Jeg tænker meget på, at mine elever skal kunne finde styrke, ro og velvære. De skal kunne mærke sig selv og mærke øvelsernes virkning på kroppen. Jeg bestræber mig på, at min undervisning er inspirerende og får eleverne til at føle sig mere veltilpasse i såvel krop som sind. Jeg bruger blot mig selv som et redskab til at formidle yoga.” siger Kristine, der nyder at dele sin glæde ved yogaen med sine mange deltagere hver uge.