Skip to content

Vi er i fuld gang med at opdatere siden med nye spændende kurser, foredrag og ture. Vi åbner løbende for tilmeldinger og senest den 1. juli kan du se hele vores efterårsprogram. Finder du ikke det du søger, så kom forbi vores side senere og tjek vores hold. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få nyheder direkte i din mailboks.

Genopbyggende yoga

Genopbyggende yoga

Blid og genopbyggende yoga - for dig der ønsker en mere rolig og nærende yoga praksis

Her er der tid til at være i stillingerne, mærke kroppen og lytte indad.
Vi kommer til at lave blide flows og stillinger der afspænder, styrker og smidiggør kroppen, og hvor det primære fokus er på nærværet og din indre oplevelse.  Vi arbejder i et roligt tempo og giver os god tid til blide øvelser, stræk, meditations og åndedræt samt en længere afspænding, så du har tid til at følge med undervejs i dit tempo og derved opnå større ro og fordybelse i øvelserne samt en bedre kropsforståelse.
Blid hensynstagende yoga er for alle og er en skøn måde at  fremme nærværet og roen i kroppen og sindet på, og kan være en stor støtte til at balancere din energi og til at bære samt holde dig selv med større harmoni og livsglæde i hverdagen.

Vi slutter timen af med lange, rolige stræk, åndedræt og med dyb balancerende afspænding.