Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Hold også øje med din postkasse i uge 32, hvor det trykte katalog ankommer.

Yoga hos FOF

Hensyntagende yoga - Grenaa

Hensyntagende undervisning

Træn både krop, åndedræt og sind på en blid og venlig måde

Hensyntagende yoga er til dig, der har skavanker eller lider af, f.eks. kroniske smerter, dårlig ryg eller på anden måde har nedsat funktion. Vi tager udgangspunkt i Hatha-yogaens klassiske øvelser, i liggende, siddende og stående position. Vi arbejder i et roligt tempo, så der er god tid til at lære de grundlæggende øvelser og altid med mulighed for at tilpasse det til din krop. 
Vi arbejder både med åndedrættet, styrkende og smidiggørende øvelser. Hver time afsluttes med en liggende afspænding.

Ved tilmelding og betaling til dette hold, bekræfter du hermed, at du deltager i hensyntagende undervisning. 

Husk, at du stadig kan være med på mange af vores hold, selvom de er begyndt - kontakt blot kontoret og få nedsat kursusgebyret. (Vi refunderer ikke, hvis du har tilmeldt dig på hjemmesiden efter, holdet er startet). Kontakt til kontoret mandag-torsdag kl. 10.00-14.00 på tlf. 8632 5588.

Se flere hensynstagende hold HER

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 02.09.2024 09:30-11:00 Grenaa, "Birkegården" Sidse Nørgaard Trønnes
2 Mandag 09.09.2024 09:30-11:00 Grenaa, "Birkegården" Sidse Nørgaard Trønnes
3 Mandag 16.09.2024 09:30-11:00 Grenaa, "Birkegården" Sidse Nørgaard Trønnes
Se alle Se færre
Sidse Nørgaard Troennes underviser hos FOF Djursland
Underviser

Sidse Nørgaard Trønnes

Sidse er uddannet  yogainstruktør  i juni 2022 og har undervist i yoga siden januar i 2022. Hun  har mange års erfaring som zumbainstruktør, og elsker at undervise og se den glæde  deltagerne får når de bruger deres krop.

Hun fik i 2015 konstateret fibromyalgi, og har på egen krop erfaret hvad det gør ved en, når man får en kronisk sygdom. Hendes vej til et bedre liv gik gennem bevægelse. Sidse blev ved hjælp af bevægelse og meditation god til at lytte til sin krop, og hvad den havde brug for. Den viden vil hun gerne formidle videre til andre, der vil opnå en bedre livskvalitet trods smerter og skavanker.