Skip to content

Vi er i fuld gang med at opdatere siden med nye spændende kurser, foredrag og ture. Vi åbner løbende for tilmeldinger og senest den 1. juli kan du se hele vores efterårsprogram. Finder du ikke det du søger, så kom forbi vores side senere og tjek vores hold. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få nyheder direkte i din mailboks.

Blid yoga hos FOF

Restorativ yoga

Restorativ yoga

Restorativ yoga/yoga i hvile – har alle yogaens gode effekter; men her bliver der skruet op for styrken, så du kommer dybere og arbejder mere bevidst med åndedrættet, kroppen, musklerne og bindevævet.

Har du svært ved at sove, er lidt stresset, mangler energi, har spændinger, lige har været syg eller du gerne vil styrke din daglige/ugentlige yogapraksis - er Restorativ yoga/yoga i hvile måske noget for dig.

De fleste af os har fysiske og psykiske spændinger, som til sidst bliver fastlåst i bindevævet og da er det lange dybe stræk over længere tid, der kan løsne op – så kroppen og sindet bliver stærkere og mere smidigt.

Øvelserne bygges op med klodser, pøller, puder, tæpper og hvad du ellers har brug for, for at kunne ligge/sidde i dyb hvile over længere tid, typisk 5-10-15 min. til stille og blid musik. Restorativ yoga/yoga i hvile er for alle i alle aldre, uanset køn og kondition. Yoga praktiseres bedst i løstsiddende og behageligt tøj.