Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Hold også øje med din postkasse i uge 32, hvor det trykte katalog ankommer.

Blid yoga hos FOF Djursland

Yoga i hvile - Grenaa

Hensyntagende undervisning

Restorativ yoga/yoga i hvile – har alle yogaens gode effekter; men her bliver der skruet op for styrken, så du kommer dybere og arbejder mere bevidst med åndedrættet, kroppen, musklerne og bindevævet. Har du svært ved at sove, er lidt stresset, mangler energi, har spændinger, lige har været syg eller du gerne vil styrke din daglige/ugentlige yogapraksis - er Restorativ yoga/ yoga i hvile måske noget for dig. De fleste af os har fysiske og psykiske spændinger, som til sidst bliver fastlåst i bindevævet og da er det lange dybe stræk over længere tid, der kan løsne op – så kroppen og sindet bliver stærkere og mere smidigt. Øvelserne bygges op med klodser, pøller, puder, tæpper og hvad du ellers har brug for, for at kunne ligge/sidde i dyb hvile over længere tid, typisk 5-10-15 min.. Restorativ yoga/yoga i hvile er for alle i alle aldre, uanset køn og kondition.

Yoga praktiseres bedst i løstsiddende og behageligt tøj. 

Ved tilmelding og betaling til dette hold, bekræfter du hermed, at du deltager i hensyntagende undervisning. 

Husk, at du stadig kan være med på mange af vores hold, selvom de er begyndt - kontakt blot kontoret og få nedsat kursusgebyret. (Vi refunderer ikke, hvis du har tilmeldt dig på hjemmesiden efter, holdet er startet). Kontakt til kontoret mandag-torsdag kl. 10.00-14.00 på tlf. 8632 5588.

Se flere hensynstagende hold HER

Information

  • Dato 02.11.2024-02.11.2024
  • Adresse Grenaa, "Birkegården"
    Violskrænten 6, kælderen
    8500 Grenaa
  • Bemærkninger På Birkegården er der yogamåtter, tæpper, puder, pøller og blokke til fri afbenyttelse, du er også velkommen til at medbringe dit eget udstyr. Medbring gerne vandflaske. Undervejs er der en pause, hvor der serveres frugt og juice.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 02.11.2024 10:00-13:00 Grenaa, "Birkegården" Majbritt Thomsen
Majbritt Thomsen underviser hos FOF Djursland
Underviser

Majbritt Thomsen

Majbritt Thomsen er uddannet hos Dansk Yoga i 1993, og har siden da undervist i Hatha Yoga, Genopbyggende Yoga, Hensyntagende Yoga, Mindfulness og Meditation.

Majbritt underviser desuden på forskellige yoga-rejser og retræter.