Skip to content

Vi er i fuld gang med at opdatere siden med nye spændende kurser, foredrag og ture. Vi åbner løbende for tilmeldinger og senest den 1. juli kan du se hele vores efterårsprogram. Finder du ikke det du søger, så kom forbi vores side senere og tjek vores hold. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få nyheder direkte i din mailboks.

Djurs kammerkor

Djurs kammerkor

Syng sammen med os i kammerkoret og oplev sangglæde og fællesskab omkring kormusik

Har du lyst til at synge i et ambitiøst amatørkor med fokus på kvalitet og sangglæde! Djurs Kammerkor blev stiftet i 1984 og består af ca. 30 engagerede korsangere fra Djursland og opland. Korets repertoire spænder vidt: Fra ældre og nyere klassisk kormusik over romancer og evergreens til nordiske- og danske sange. Vi har afholdt koncerter på Djursland, i Randers, Musikhuset Aarhus og i København. Koret har foretaget flere rejser til udlandet herunder Tyskland, Norge, Holland og Ungarn.

Nye sangere er meget velkomne. Nodekendskab er en fordel, men ingen betingelse. Efter en eller to prøvegange vil der blive afholdt en vejledende stemmeprøve, såfremt man har lyst til at fortsætte i koret. Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til korets dirigent Helle Sanberg Zederkof på mobil 24456236 elelr mail hellez@mail.tele.dk

Korets hjemmeside er www.djurskammerkor.dk