Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Har du spørgsmål eller lignende er du altid velkommen til at kontakte os på f@f-djursland.dk eller 86325588. Hjemmesiden er fuldt opdateret den 1. juli 2024

Seniordans i Hornslet med FOF Djursland

Seniordans - Hornslet

Seniordans - Hornslet

Seniordans er en skøn kombination af dans, sang og fællesskab.

Dans er livsbekræftende og man kan ikke være sur når man danser. En kombination af forskellige og forenklede  danseformer som folkedans, squaredance og pardans.

Man kan komme alene eller sammen med en partner. Der vil altid være en at danse med idet Laila danser med efter behov og hun danser både dame og herre så man behøver ikke være bange for ikke at komme til at danse hvis man kommer alene. Derud over er der skift af dansepartner i mange af dansene.

Midtvejs holder vi en kaffepause hvor vi synger nogle sange, hygger og snakker og har det sjovt. Det sociale er også en vigtig del.

Dans er livsglæde og dejlig musik. Alle kan være med begynder som øvede.

Husk, at du stadig kan være med på mange af vores hold, selvom de er begyndt - kontakt blot kontoret og få nedsat kursusgebyret. (Vi refunderer ikke, hvis du har tilmeldt dig på hjemmesiden efter, holdet er startet). Kontakt til kontoret mandag-torsdag kl. 10.00-14.00 på tlf. 8632 5588.

Se flere krop og bevægelseshold HER