Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Hold også øje med din postkasse i uge 32, hvor det trykte katalog ankommer.

yoga med FOF Djursland

Yoga

Yoga

Yoga er populært som aldrig før og hos FOF Djursland har vi mange forskellige former for yoga.

Alle vores underviserer er uddannet yogainstruktører og brænder for at lære fra sig.

Her har du mulighed for at komme med på et hold, der både styrker balancen, åndedrættet, giver smidighed og styrker musklerne alt efter, hvilken yogaform du foretrækker.

Husk, at du stadig kan være med på mange af vores hold, selvom de er begyndt - kontakt blot kontoret og få nedsat kursusgebyret. (Vi refunderer ikke, hvis du har tilmeldt dig på hjemmesiden efter, holdet er startet).

Kontakt til kontoret mandag-torsdag kl. 10.00-14.00 på tlf. 8632 5588.

Vi opdaterer løbende vores side med nye kurser, så hold øje med siden her, hvis du er interesseret i at være med på et yogahold.

Du er mere end velkommen til at kontakte os med gode idéer til aktiviteter, du synes, vi skal have på programmet. Send en mail til os på f@f-djursland.dk

Læs et interview med en af vores erfarne yogaundervisere: Majbritt Thomsen -  I 21 år har Majbritt Thomsen undervist i yoga hos FOF Djursland. Mere end 550 hold med gennemsnitligt 10 deltagere har haft glæde af hendes undervisning. FOF har talt med hende om, hvad det er yoga gør for folk. Og vi har spurgt ind til, hvad hun lægger vægt på i sin undervisning.

Filtrér
  1. 1
  2. 2
  3. 3