Skip to content

Vi er i fuld gang med at opdatere siden med nye spændende kurser, foredrag og ture. Vi åbner løbende for tilmeldinger og senest den 1. juli kan du se hele vores efterårsprogram. Finder du ikke det du søger, så kom forbi vores side senere og tjek vores hold. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få nyheder direkte i din mailboks.

Lær at give massage hos FOF

Massage for begyndere til hjemmebrug

Massage for begyndere til hjemmebrug

Med dette kursus vil du blive introduceret til at give massage og tryk, som kan lindre og afspænde muskler på dine familiemedlemmer eller venner. Fokus er øvre ryg, nakke og arme. 
Massage er både beroligende og udrensende, og vi forventer gode massageoplevelser både på kurset og efterfølgende, når du anvender teknikkerne derhjemme. 
Du vil blive introduceret for lidt muskellære og anatomi omkring nakke og skulder, og lære teknikker som kan udføres på en person, siddende på en stol. Du skal derfor ikke have professionelt udstyr eller briks for at lære teknikkerne. Du vil lære teknikker, som kan anvendes uden på tøj og teknikker, hvor der anvendes olie på bar hud.