Skip to content
Lær at give massage hos FOF

Massage for begyndere til hjemmebrug - Rønde

Med dette kursus vil du blive introduceret til at give massage og tryk, som kan lindre og afspænde muskler på dine familiemedlemmer eller venner. Fokus er øvre ryg, nakke og arme. 

Massage er både beroligende og udrensende, og vi forventer gode massageoplevelser både på kurset og efterfølgende, når du anvender teknikkerne derhjemme. 
Du vil blive introduceret for lidt muskellære og anatomi omkring nakke og skulder, og lære teknikker som kan udføres på en person, siddende på en stol. Du skal derfor ikke have professionelt udstyr eller briks for at lære teknikkerne. Du vil lære teknikker, som kan anvendes uden på tøj og teknikker, hvor der anvendes olie på bar hud. 

Vi opfordrer til at tilmeldte er to og to, fx ægtepar, veninder, gode venner, familie eller lign, da undervisningen gennemføres bedst ved lige antal kursister

- og at du kender den du skal massere godt 

 

Se flere hold for personlig udvikling HER

Information

  • Dato 23.09.2024-30.09.2024
  • Adresse Rønde Bibliotek
    Skolevej 12-14
    8410 Rønde
  • Bemærkninger Vi opfordrer til at tilmeldte er to og to, fx ægtepar, veninder, gode venner, familie eller lign, da undervisningen gennemføres bedst ved lige antal kursister - og at du kender den du skal massere godt.Medbring et stort håndklæde og massageolie. Hav tøj på, som du kan bevæge dig frit i samt egen forplejning. Prisen er pr. par.Kursusmaterialet udleveres og betales på første kursusdag. Massageolie kan købes af underviseren

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 23.09.2024 18:30-21:30 Rønde Bibliotek Ninna Dreyer Staugaard
2 Mandag 30.09.2024 18:30-21:30 Rønde Bibliotek Ninna Dreyer Staugaard
Ninna Dreyer Staugaard underviser hos FOF Djursland
Underviser

Ninna Dreyer Staugaard

Jeg er uddannet fysiurgisk massør-og sportsmassør i 2015, og har efterfølgende uddannet mig til Komplementær Kropsterapeut og er også RAB-registreret. Jeg har min egen klinik med massage- og kropsterapi, hvor jeg behandler mange former for problematikker i bevægeapparatet. Herudover er jeg underviser på Dansk Akademi for Kropsterapi i Århus, hvor jeg underviser på grundforløbet for Fysiurgiske Massører samt på kurser for uddannede massører. 

Jeg ved fra mit arbejde i klinikken, at mange kunne have gavn at lidt hjælp til selvhjælp. Altså at kunne massere sin ægtefælle, barn eller ven/veninde, når fx nakkespændinger og hovedpinen generer. Muskelsmerter og hovedpine forringer livskvaliteten, og kan jeg være med til at gøre hverdagen lidt nemmere, og bliver massagen til noget rart og hyggeligt hjemme, så er min mission fuldført. Jeg vil derfor formidle min viden til dig, så du ved hjælp af enkle greb og teknikker, kan massere og hjælpe dine nærmeste af med de værste muskelspændinger og gener.