Skip to content

Vi er i fuld gang med at opdatere siden med nye spændende kurser, foredrag og ture. Vi åbner løbende for tilmeldinger og senest den 1. juli kan du se hele vores efterårsprogram. Finder du ikke det du søger, så kom forbi vores side senere og tjek vores hold. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få nyheder direkte i din mailboks.

Skriv dit liv

Skriv dit liv

I denne weekend skal du trække på din egen historie, når Sanne Helene Højbjerg og Søren Poder guider dig i at skrive en fortælling med fokus på dit liv.

Måske har du lyst til at fortælle en personlig historie til din mand, dine børn eller dine børnebørn?
Det kan også være, at du gerne vil tage udgangspunkt i en særlig familiehistorie, som du synes er værd at formidle videre til andre – måske dine allernærmeste? Måske resten af verden?

Vi arbejder med strukturen, tekstens form, det gode anslag, evt. opbygning af spænding/plot, ”show don't tell”, variation af dit sprog, redigering og flere nyttige redskaber fra forfatterens værktøjskasse.
Du lærer kort fortalt, hvordan du skriver en god historie med udgangspunkt i dit eget liv og samtidig holder ”den røde tråd” i fortællingen. Undervejs vil du kunne få mindre ”redaktørsamtaler” med underviserne om din egen historie.
Målet er, at du efter weekenden har et fundament at arbejde videre på, og at du er afklaret med, hvordan du fortsætter derfra. Samtidig har du også fået en forfatter-værktøjskasse, så du fremover kan skrive flere gode fortællinger fra dit eget liv.
Der vil være skrivetid og korte øvelser undervejs, så det er en god idé at medbringe egen computer eller papir og kuglepen.