Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Har du spørgsmål eller lignende er du altid velkommen til at kontakte os på f@f-djursland.dk eller 86325588. Hjemmesiden er fuldt opdateret den 1. juli 2024

Lær engelsk på et kursus hos FOF Djursland

Engelsk - letøvede - Grenaa

Engelsk - letøvede - Grenaa

Dette hold er for dig der allerede kan lidt engelsk, men som gerne vil blive bedre i selskab med andre.

Her lærer deltagerne at forstå og udtale engelske ord og sætninger, at samtale på engelsk samt de basale grammatikregler.

Aktuelle læste artikler vil blive brugt til samtale og til at få et bedre kendskab til kulturelle forhold i engelsktalende lande. Der arbejdes med engelsk materiale, der er målrettet voksenundervisning og der tages så vidt muligt hensyn til den enkeltes niveau.

Prøv kurset først 

Der er mulighed for at få en prøvegang, så du er sikker på, at niveauet passer. Kontakt FOF-kontoret mandag-torsdag kl. 10.00-14.00 på tlf. 8632 5588.

Husk, at du stadig kan være med på mange af vores hold, selvom de er begyndt - kontakt blot kontoret og få nedsat kursusgebyret. (Vi refunderer ikke, hvis du har tilmeldt dig på hjemmesiden efter, holdet er startet).

Kontakt til kontoret mandag-torsdag kl. 10.00-14.00 på tlf. 8632 5588.

Se flere Engelskhold HER

Vi opdaterer løbende vores side med nye kurser