Skip to content
Få franskundervisning i FOF

Fransk

Fransk

Lær fransk hos FOF - vi har mange niveauer på vores franskhold

Lær fransk til rejsebrug og oplev den franske kultur på en helt ny måde eller bliv rustet til en samtale på fransk, her har du mulighed for at hoppe ind på det niveau, der passer til dig.

Undervisningen foregår i henholdsvis Grenaa, Rønde og Ebeltoft - se selv mere under de enkelte hold.

Prøv kurset først 

Der er mulighed for at få en prøvegang, så du er sikker på, at niveauet passer. Kontakt FOF-kontoret mandag-torsdag kl. 10.00-14.00 på tlf. 8632 5588.

Husk, at du stadig kan være med på mange af vores hold, selvom de er begyndt - kontakt blot kontoret og få nedsat kursusgebyret. (Vi refunderer ikke, hvis du har tilmeldt dig på hjemmesiden efter, holdet er startet).

Kontakt til kontoret mandag-torsdag kl. 10.00-14.00 på tlf. 8632 5588.

Fransk tales af mere end 338 millioner mennesker fordelt på fem kontinenter. Alene i Europa tales der fransk i Belgien, Schweitz og Luxembourg udover naturligvis i Frankrig. Kendskab til det franske sprog er en vej til at møde disse spændende kulturer og få mere ud af mødet. På holdene trænes ordforråd og grammatik gennem samtaler og øvelser. Det hele drejer sig om, at kunne gøre sig forståeligt på fransk! Vi interesserer os selvfølgelig også for fransk kultur, historie og aktuelle samfundsforhold.

Se alle vores sproghold HER

Filtrér