Skip to content

Vi er i fuld gang med at opdatere siden med nye spændende kurser, foredrag og ture. Vi åbner løbende for tilmeldinger og senest den 1. juli kan du se hele vores efterårsprogram. Finder du ikke det du søger, så kom forbi vores side senere og tjek vores hold. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få nyheder direkte i din mailboks.

Lær tysk på et kursus hos FOF Djursland

Tysk - letøvede / øvede - Kolind

Tysk - letøvede / øvede - Kolind

Kurset er for dig, der allerede har grundlæggende kendskab til tysk og kan føre en samtale, men gerne vil øge ordforrådet og udtrykke sig bedre.

Vi læser varierede tekster og avisartikler, snakker om aktuelle emner i de tysktalende lande og repeterer og udbygger grammatikken. 

Kontakt evt. Beate hvis du er i tvivl om dit niveau på telefon 20 87 60 20. 

Prøv kurset først 

Der er mulighed for at få en prøvegang, så du er sikker på, at niveauet passer. Kontakt FOF-kontoret mandag-torsdag kl. 10.00-14.00 på tlf. 8632 5588.

Husk, at du stadig kan være med på mange af vores hold, selvom de er begyndt - kontakt blot kontoret og få nedsat kursusgebyret. (Vi refunderer ikke, hvis du har tilmeldt dig på hjemmesiden efter, holdet er startet).

Kontakt til kontoret mandag-torsdag kl. 10.00-14.00 på tlf. 8632 5588.

Vi opdaterer løbende vores side med nye kurser

Finder du siden tom, er det fordi, der ikke er flere planlagte kurser lige nu, men kom forbi senere og se, hvad vi har at byde på. Eller kig i vores katalog der udkommer i uge 32.