Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Har du spørgsmål eller lignende er du altid velkommen til at kontakte os på f@f-djursland.dk eller 86325588. Hjemmesiden er fuldt opdateret den 1. juli 2024

Tilmelding

Det ser ud til at din indkøbskurv er tom eller udløbet.

 • Generelle salgsbetingelser

  Tilmelding

  Tilmeldingen er først endelig, når du har modtaget tilmeldingsbekræftelsen og faktura.

  Har du betalt med Dankort eller MobilePay, vil beløbet først blive trukket, når det er sikret, at du har en plads på holdet.

  Manglende betaling betragtes ikke som en framelding.

  Bliver du forhindret i at deltage, beder vi dig give os besked hurtigst muligt. Tilbagebetaling af kursusgebyret kan ske indtil 10 dage før kursets planlagte start, dog med fradrag af administrationsgebyr på 100,- kr.

  Kan et kursus mod forventning ikke sættes i gang, returneres hele indbetalingen.

  Tilmelding til foredrag, rejser/udflugter er bindende, og betaling kan ikke refunderes.

  Der tages forbehold mod ændring af underviser, sted og tidspunkt.

  Evt. aflyste mødegange (f.eks. p.g.a. sygdom) gennemføres i forlængelse af kursets planlagte forløb.

  Hvis du går på et hold, har du mulighed for at forhåndstilmelde dig på holdet i den efterfølgende sæson. Dette hører du nærmere om fra underviseren.

  Kommer du på venteliste, kontakter vi dig hvis der alligevel skulle blive plads på holdet, eller hvis vi opretter et tilsvarende hold.

  Materialer:

  Bøger og materialer til alle fag, betales af deltagerne selv, beløbet er ikke indregnet i kursusprisen. Visse indkøb  fx madvarer, blomster, materialer afregnes direkte med underviseren.

  Force Majeure

  Force Majeure fritager en eller begge parter fra sine forpligtelser i en kontrakt ved en ekstraordinær situation, som parterne ikke har kontrol over, som krig, strejke, epidemier, hændelige uheld eller en naturkatastrofe, som umuliggør af kontrakten bliver udført. Force majeure er en hændelse ingen har indflydelse på, og som ikke kan forudsiges. FOF Djursland forbeholder sig i disse situationer ret til at aflyse eller udskyde undervisning og arrangementer uden at dette udløser noget erstatningskrav. 

 • Derfor beder vi om dit CPR-nummer

  Det er VIGTIGT at du oplyser din folkeregisteradresse og ikke fx sommerhusadresse, når du tilmelder dig en aktivitet hos FOF Djursland. 
  FOF Djursland får tilskud fra Norddjurs og Syddjurs kommuner, og er derfor forpligtede til at indberette deltagere fra andre kommuner til en mellemkommunal refusion. Derfor skal vi bruge hele dit CPR-nr. 
  Dette er ligeledes gældende, hvis du bor i en anden Kommune end Nord- eller Syddjurs.

 • Salgsbetingelser for rejser

  Tilmelding er bindende og betaling refunderes ikke, uanset hvornår afbud gives.

  Afbestillings- og rejseforsikring er deltagerens eget ansvar. Vi anbefaler, at man kontakter sit forsikringsselskab inden tilmelding og betaling af depositum. 

  For at få det bedste udbytte af FOFs udflugter og kulturrejser, er det deltagerens ansvar, at være i en rimelig god fysisk form, så programmet kan gennemføres som anført!

  FOF Djursland er medlem af Rejsegarantifolden - reg.nr. 2260

 • Salgsbetingelser for foredrag

  Billetter

  Billetter kan købes via hjemmesiden og betales med Dankort/mobilepay.

  Efter betaling vil du modtage en tilmeldingsbekræftelse, hvori den vedhæftede fil er din billet.

  Ved samlet tilmelding og betaling af min. 10  deltagere opnås rabat – kontakt FOF herom. Købte billetter kan ikke refunderes.

  Et foredrag varer omkring 1,5 - 2 timer inkl. pause, dog afhængigt af evt. spørgsmål, debat.

  Købte billetter til foredrag kan ikke refunderes

  Ledsagerkort

  Alle FOF’s gæster med ledsagerkort har mulighed for gratis at medbringe en hjælper. Kontakt FOF kontoret, hvis du ønsker at benytte dig af ordningen.

 • Hvornår er jeg berettet til nedsat pris?

  Jeg er bosiddende i Norddjurs kommune og har et helbredstillægskort med en tilskudsprocent på min. 85 % eller er tilknyttet lokal psykiatrien – og vil tilmelde mig et kursus i Norddjurs kommune.

  Kontakt kontoret for nedsat pris.