Skip to content

Kontoret holder sommerferie lukket i uge 27-31. Du kan stadig tilmelde dig alle vores spændende kurser til efteråret her på siden. Vi ønsker alle en rigtig god sommer.

Tilmeld nyhedsbrev

Vores retningslinjer ifm. coronavirus

 

Opdateret den 31. januar 2022

Der ikke længere krav om coronapas og mundbind pr. 1. februar, når du deltager i aktiviteter hos os. Vi passer fortsat på hinanden og opfordrer alle til at huske de gode råd og vaner.

Generelle råd om forebyggelse af smitte:

Når du deltager i aktiviteter hos os, beder vi dig følge sundhedsmyndighedernes generelle råd om forebyggelse af smitte for at sikre en god oplevelse for både du og dine medkursister:

  • Bliv vaccineret.
  • Har du symptomer eller føler du dig syg, bedes du blive hjemme og blive testet
  • Hold afstand
  • Vask dine hænder tit og brug håndsprit
  • Hvis du bliver testet positiv for coronavirus efter at have deltaget i undervisning hos os, bedes du hurtigst muligt informere os på info@fofherning.dk eller tlf. 97224744. For almene spørgsmål vedrørende coronavirus, henviser vi til coronasmitte.dk

Vi gør opmærksom på, at vi i visse tilfælde videregiver oplysninger om deltagere, når vi bliver kontaktet af smitteopsporingen.

Vi følger fortsat situationen om coronavirus tæt og opdaterer retningslinjerne løbende. Vi opfordrer desuden til, at du også selv følger med i myndighedernes aktuelle og gældende anbefalinger, så du passer på dig selv og dine medkursister. Du kan læse mere om myndighedernes seneste opdateringer på coronasmitte.dk.