Skip to content
Foredrag og koncerter i FOF

Kulturhøjskolen

Kulturhøjskolen

Kulturhøjskolen hos FOF er et hyggeligt fællesskab, hvor du møder andre kulturinteresserede og engagerede foredragsholdere, der fører dig rundt om mange facetter i tilværelsen: kunst, historie, etik, personlige skæbner, sang, musik, dannelse og aktuelle samfundsspørgsmål. Vi mødes en gang ugentligt eller hver anden uge, afhængig af det hold, du er tilmeldt. Her vil vi uddybe og belyse emner, som er meningsfulde for vort liv.

Nyt – Kulturhøjskolen udvider med onsdag hver anden uge kl. 10.00 til 12.00

Vi har gennem længere tid haft lange ventelister til Kulturhøjskolen om tirsdagen. Derfor har vi oprettet endnu et hold med foredrag på Kulturhøjskolen. Dette hold mødes hver anden onsdag kl. 10.00 til kl. 12.00. Du kan tilmelde dig Kulturhøjskolen om onsdagen længere nede på siden.

Kulturhøjskolen tirsdag hver uge kl. 10.00 til kl. 12.00 og kl. 13.30 til kl.15.30

Der er i øjeblikket venteliste til begge hold på Kulturhøjskolen om tirsdagen.

Ønsker du at blive skrevet op på ventelisten, bedes du maile til os, om du ønsker formiddag eller eftermiddag. Ventelisterne er pt. lige lange.

Dernæst skal vi bede om dit fulde navn, din adresse, dit mobilnummer, din mail og dit fulde cpr. nummer - hvis du er berettiget til nedsat pris og bosiddende i Herning Kommune. Er du ikke berettiget til nedsat pris, skal vi kun have de 6 første cifre i dit cpr. nummer.

Alle informationerne sendes til info@fofherning.dk.

Download Kulturhøjskolens program for tirsdagsholdene her

Download Kulturhøjskolens program for onsdagsholdene her