Skip to content

Stand Up'era

Denne aften tager sopran Lisbeth Kjærulff og baryton Lars Møller operaens store titler under kærlig behandling og kombinerer opera fra allerøverste hylde med en solid omgang komik. ’Stand Up’era er titlen på et helt nyt koncertformat under Herning Opera Festival, som præsenteres af et af operafestivalens mest folkekære, velsyngende og særdeles morsomme makkerpar.

Sammen undersøger de, om vi stadig i 2021 kan opføre de gamle mesterværker uden at fraskrive os ansvaret for muligt krænkende indhold som: kvindefjendtlig adfærd, metoo, børnearbejde, forældede kønsmønstre, racisme og meget mere? Med et godt glimt i øjet guider de alle krænkelsesparate igennem operalitteraturen og prøver at give dem muligheden for at nyde den skønne musik, uden at gå på kompromis med deres kompromisløshed. Det bliver en uhøjtidelig aften med et sjovt, moderne og kritisk blik på de store klassikere.

Medvirkende:

Solister: Lars Møller og Lisbeth Kjærulff
Pianist: Olivera Marinkovic

Koncerten finder sted d. 27. august kl. 20:00 på Fermaten

Information

  • Dato 27.08.2022-27.08.2022
  • Adresse Fermaten
    Smallegade 4
    7400 Herning
  • Bemærkninger ’Stand Up’era Denne aften tager sopran Lisbeth Kjærulff og baryton Lars Møller operaens store titler under kærlig behandling og kombinerer opera fra allerøverste hylde med en solid omgang komik. ’Stand Up’era er titlen på et helt nyt koncertformat under Herning Opera Festival, som præsenteres af et af operafestivalens mest folkekære, velsyngende og særdeles morsomme makkerpar. Sammen undersøger de om vi stadig i 2021 kan opføre de gamle mesterværker uden at fraskrive os ansvaret for muligt krænkende indhold som: kvindefjendtlig adfærd, metoo, børnearbejde, forældede kønsmønstre, racisme og meget mere? Med et godt glimt i øjet guider de alle krænkelsesparate igennem operalitteraturen og prøver at give dem muligheden for at nyde den skønne musik, uden at gå på kompromis med deres kompromisløshed. Det bliver en uhøjtidelig aften med et sjovt, moderne og kritisk blik på de store klassikere. Medvirkende: Solister: Lars Møller og Lisbeth Kjærulff Pianist Olivera Marinkovic

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 27.08.2022 20:00-22:00 Fermaten