Skip to content

Vi arbejder lige nu med vores udbud af kurser, foredrag og arrangementer til efteråret 2023. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, - så vil du være opdateret med nyheder, tilmeldinger mm.:

Tilmeld dig FOF Hernings nyhedsbrev

Anne Linnet - Julekoncert

Anne Linnet - Julekoncert

Til november tager Anne Linnet publikum i hånden og synger julen ind i Herning Kirke. Anne Linnet vil synge varme og rummelige fortolkninger af både klassikere såsom ’Tusind Stykker’, ’Smuk Og Dejlig’ og ’Barndommens Gade’, sange fra hendes mangeårige musikalske virke samt nogle af hendes smukke julesange som ’Lille Messias’ og ’Stjerne Over Bethlehem’.

Med sig har Anne Linnet sine trofaste følgesvende den talentfulde pianist Jesper Bo Hansen på klaver og den kraftfulde stemme Julie Lindell på kor.

Anne Linnet har været en del af den danske musikscene siden 1970’erne. Med et stort bagkatalog og rollen som frontperson for diverse bands har Anne Linnet opnået anerkendelse for sine ærlige og åbne tekster samt sin lyst til at eksperimentere på tværs af musikgenrer. Senest har hun i november 2022 udgivet et firdobbelt-album kaldet ’Sange Til Livet’, et livsværk bestående af 50 sange fordelt på de fire album. Disse sange er blevet til indenfor de sidste 20 år og har ikke tidligere været udgivet - på nær et par af dem, som allerede har fundet vej til den nye salmebog.