Skip to content

Vi er i fuld gang med at opdatere hjemmesiden med kommende aktiviteter. Skriv dig op til vores nyhedsbrev, og du får besked som en af de første om de nye hold og foredrag eller følg med på Facebook. Fra medio juni vil de nye hold for næste sæson ligge på hjemmesiden.

Anne Linnet FOF Herning

Anne Linnet - kirkekoncert

Kom i julestemning, når Anne Linnet synger julen ind i Herning kirke 

Anne Linnet vil præsentere os for juleklassikere og sange fra sit store repertoire, når hun igen gæster Herning Kirke

Julen er fyldt med traditioner og for Anne Linnet betyder det at spille i kirker ved denne højtid noget helt særligt:

’Kirkens rum har dannet ramme om så uendeligt mange livsbegivenheder, både de triste og de glædelige. De fleste af os har oplevet nogle af de største øjeblikke i vores liv i en kirke, og det føler jeg nogle gange, at man kan fornemme, sidder i væggene. Man mærker, hvordan rummet er tæt af sorg og glæde, og det rum er helt særligt at optræde i. Sangen har altid været en bærer af troen på det gode, og barnet i os alle har et særligt rum i juletiden’.

Elsker du at få ny viden. og bliver du inspireret af mennesker, der har noget på hjerte?

Se alle vores foredrag, koncerter og kulturelle arrangementer her på siden, som løbende opdateres med spændende tilbud.

Information

  • Dato 24.11.2022-24.11.2022
  • Adresse Herning Kirke
    Ø. Kirkevej
    7400 Herning
  • Bemærkninger Anne Linnet synger julen ind i Herning kirke Anne Linnet vil præsentere os for juleklassikere og sange fra sit store repertoire, når hun igen gæster Herning Kirke Julen er fyldt med traditioner og for Anne Linnet betyder det at spille i kirker ved denne højtid noget helt særligt: ’Kirkens rum har dannet ramme om så uendeligt mange livsbegivenheder, både de triste og de glædelige. De fleste af os har oplevet nogle af de største øjeblikke i vores liv i en kirke, og det føler jeg nogle gange, at man kan fornemme, sidder i væggene. Man mærker, hvordan rummet er tæt af sorg og glæde, og det rum er helt særligt at optræde i. Sangen har altid været en bærer af troen på det gode, og barnet i os alle har et særligt rum i juletiden’

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 24.11.2022 20:00-21:30