Skip to content

I dagene torsdag 28. sept. kl. 17.00 til mandag den 2. okt. kl. 05.00 kan du desværre ikke tilmelde dig vores kurser, arrangementer m.m., da vi opdaterer hjemmesidens bagvedliggende systemer. Beklager din ulejlighed.

dicte, FOF herning, herning, herning kirke

Dicte

Dicte

1. september udgiver Dicte nummeret ”Mobile Home.” 

Førstesinglen ”Mobile Home” handler ifølge Dicte om ”at sælge hele mollevitten, købe et mobile home og finde fred i et paradis langt fra udgifter og trivielle forpligtelser.” På sangen har hun ladet sig inspirere af sin kærlighed til ørkenrock og 70’ernes soulmusik og ladet dem smelte sammen til det, hun kalder "ørkensoul."

Mød sangeren og komponisten Dicte, der formidler med humor, indlevelse og passion, så du som publikum bliver fyldt op med hjernevitaminer og sjælesundhed – krydret med en masse skøn musik akkompagneret af guitaristen Mads Reinhold.

 

Omdrejningspunktet i Dictes musik er hjertesorgerne og kærligheden. Dictes rå stemme fortsætter med at forbløffe - både med god basset klang og med kølighed i sin besigtigelse af de høje oktaver. Det er aldrig forceret, men tilbagelænet og organisk.

 

I januar 2021 udkom et helt nyt Dicte album - det 9. i rækken - med titlen ’All Good as It Is’. Et stort og anmelderrost album som er blevet til sammen med producerne Søren Mikkelsen og Jonas Struck (bl.a. Swan Lee).  ‘All Good as It Is’ er en udgivelse om politisk opvågnen, forgiftet sind, glæden ved livet, sårbarhed, grådighed, grænseløshed, søsyge … og lidt kærlighed.     

 

Læs mere om Dictes næste single ”Mobile Home” her: https://gaffa.dk/nyheder-fra-gaffa/2023/august/periodisk-jammer-dicte-annoncerer-nyt-album-forstesinglen-er-lige-om-hjornet/?fbclid=IwAR21_WEbSQzDPyJr7czMaxq6ryJRjomxrxrMiyBHfk1RMB3h68m2cqn-XL8